Beveiligingsrelais & generatorbedieningspanelen

SEG is een onafhankelijke leverancier van systemen en componenten voor de energieopwekking en distributie markt. Tientallen jaren ervaring, gecombineerd met een continue verbetering in onze beveiligingsrelais, komen ten voordele van onze klanten.

Door de modulair ontworpen productreeksen biedt SEG de klanten een scala aan oplossingen voor Netontkoppeling, Feeder, Motor, Transformator, Generator, en Lijn Beveiligingen. Dankzij ons oplossingsgericht advies vinden onze klanten precies de juiste producten of systemen om aan hun eisen te voldoen.

SEG biedt u ongeëvenaarde controle en bescherming systeemoplossingen voor elk type van energieopwekking en distributie toepassingen, van de eenvoudigste tot de meest complexe.

Netontkoppeling

Tijdens netstoringen moeten decentrale productie-eenheden zoals PV, WKK, windturbine, etc. van het openbare distributienet ontkoppeld worden en eventueel in eilandbedrijf gaan.
SEG heeft verschillende intelligente microprocessor gestuurde relais, die in overeenstemming zijn met de internationale & nationale grid-eisen en/of Technische Reglementen. Hierdoor kan de personenveiligheid aan net zijde verzekerd worden en elektrische en/of mechanische beschadiging van de decentrale productie-eenheid in vele gevallen voorkomen worden.
Lees meer…

Feeder beveiliging

SEG‘s feeder beveiligingsrelais beveiligen de volledige vermogendistributie op de verschillende spanningsniveaus, vanaf de opwekking via de omzetters en distributie tot aan de gebruikers.
Lees meer...

Generator beveiliging

SEG‘s intelligente generator beveiligingsrelais bevatten een breed gamma aan primaire en back-up beveiligingsfuncties, van overstroombeveiliging tot generator differentieelbeveiliging.
Lees meer…

Lijnbeveiliging

SEG biedt lijnbeveiligingen met glasvezelcommunicatie aan, daar dit de beste beveiliging biedt voor de kabelverbindingen.
Lees meer...

Motorbeveiliging

SEG biedt een groot scala van Intelligente Electronische Toestellen aan om elektrische inductiemotoren te beschermen tegen ontoelaatbare elektrische, thermische of mechanische belasting waardoor de levensduur van de motoren wordt gemaximaliseerd.
Lees meer...

Transformatorbeveiliging

Transformator beveiliging en onderhoud is essentieel voor een betrouwbare energievoorziening. Intelligente elektronische SEG apparaten met intelligente algoritmes beschermen uw apparatuur tegen schade die zeer kostbaar kan zijn en moeilijk vervangbaar is.
Lees meer...