Feeder beveiliging

SEG‘s feeder beveiligingsrelais beveiligen de volledige powerdistributie op de verschillende spanningsniveau‘s, vanaf de opwekking via de omzetters en distributie tot aan de gebruikers.

Moderne communicatie en het koppelen van de systemen zijn de basis voor economische en efficiënte toepassingen van uw besturingssysteem. Voor bijna elk communicatienetwerk biedt SEG u verschillende protocollen aan zoals Modbus® RTU en Modbus® TCP, Profibus® DP, IEC 60870-5-103 en IEC 61850.

SEG' s feeder beveiligingsrelais werken veilig en nauwkeurig, en hebben hun nut reeds lang bewezen in de sectoren van de nutsbedrijven, industriële en andere power systemen. Ze zijn grondig ontworpen en gebouwd om de beschikbaarheid van uw powerdistributiesysteem te maximaliseren.

De volgende productlijnen bieden de beste feeder beveiligingsproducten voor al uw behoeften:

HighPROTEC-2

HighPROTEC-2 Line
Deze productlijn staat voor de meest geavanceerde feeder beveiligings- relais met de hoogste aanpasbaarheid voor laagspanning- en middenspanning systemen.
Lees meer

high_tech_line_thumb.jpg

High Tech Line 
Deze modulaire relais combineren bewezen technologie met eenvoudige bediening.
Lees meer

wi_line_thumb.jpg

WI Line
Alle relais uit deze lijn zijn overstroomrelais zonder externe voeding, zij halen de voeding uit de stroomtransformatoren.
Lees meer

professional_line_thumb.jpg

Professional Line
Uitgebreide beschermende functies en een scherpe prestatie-verhouding zijn de kenmerken van deze relais.
Lees meer